Over Novalis

Gezondheid en vitaliteit voor mens en organisatie

Novalis, Ontwikkeling & Advies onderscheidt zich als ontwikkelings- en adviesbureau voor mens en organisatie op het thema gezondheid en vitaliteit.

Jarenlange ervaring als sociaal architecten in het sociaal domein heeft ons ertoe gebracht om ons steeds meer te gaan focussen. We hebben gezien en ervaren dat nieuwe ontwikkelingen in ons zorglandschap en onze maatschappij alleen dan succesvol geïmplementeerd kunnen worden als we aan de basis beginnen. Wij geloven dat een vitale maatschappij vooral kans van slagen heeft als we beginnen bij de mensen die deze maatschappij vormen.

Wij zijn denkers en doeners. We ontwikkelen en implementeren totale gezondheidsprogramma’s,  we trainen en begeleiden groepen en individuen en we bieden individuele (leefstijl)coaching.

Onze novalisten hebben allemaal een intrinsieke drive om tot de mooiste en meest zinvolle oplossingen te komen. Novalisten zijn partners, met een groot eigenaarschap en een resultaatsame manier van werken. Novalis is dan ook bij uitstek een netwerkorganisatie die professionals inzet daar waar zij in uitblinken.

 

Missie en visie

Waar het ons in de kern om gaat is dat we de wereld een stukje mooier willen maken. We willen een krachtige en toekomstgerichte transformatie vol beweging en beleving bewerkstelligen op het thema ‘gezondheid en vitaliteit’. Vitale mensen maken vitale organisaties en samen maken we een vitale maatschappij.

We werken vanuit een dynamische verbondenheid, want met elkaar hebben we veel meer impact en samen kunnen we dat verschil maken. We helpen klanten ‘anders te denken en anders te doen’. We laten ons niet leiden door onmogelijkheden en hanteren in alles het principe dat we het eerst vooral over de inhoud willen hebben, de ‘why’ staat centraal en zo komen we op het principe: vorm volgt inhoud.

 

Onze uitgangspunten

  • De inhoud is leidend, de vorm is volgend
  • Eigenaarschap
  • Resultaatsaamheid
  • Maatwerk is de standaard

Naar onze dienstverlening

Meer over Novalis:
Voor wie
Onze werkwijze
Missie en visie
Een Novalist – franchise

 

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.