Over Novalis

ONTWIKKELINGS- en ontwerpbureau Sociaal Domein

Novalis, Ontwikkeling & Advies onderscheid zich als ontwikkelings- en ontwerpbureau voor het sociaal domein en organisaties in het sociale segment. Als Sociaal Architecten ontwerpen onze Novalisten alle mogelijke oplossingen voor het sociaal domein. Of het nu gaat om beleidsontwikkeling, interim-management, projectmanagement, consultancy & advies, coaching of training; wij zijn de energieke partner met een echt vernieuwende kijk op het sociaal domein die u zoekt; De denkers en doeners die een beweging in gang zetten die ertoe moet leiden dat de samenleving baat heeft bij alle nieuwe ontwikkelingen. Die beweging betreft niet alleen de inhoudelijke ontwikkeling rondom thema’s als zorg, welzijn, jeugdhulp, participatie en gerelateerde onderwerpen, maar zeker ook de wijze waarop dat in organisaties vorm kan krijgen. Zo geloven wij in een sterk eigenaarschap van medewerkers, die door ‘in vertrouwen los te laten’ de mooiste bewegingen in gang kunnen zetten.

Missie en visie

Waar het ons in de kern om gaat is dat we de wereld een stukje mooier willen maken. We willen een krachtige en toekomstgerichte transformatie vol beweging en beleving bewerkstelligen binnen het sociaal domein. En dit doen we op een praktische en concrete manier.

We werken vanuit een dynamische verbondenheid want met elkaar hebben we veel meer impact. Met elkaar kunnen we dat verschil maken. We helpen opdrachtgevers ‘anders te denken’ en maken samen een mooie vertaalslag. We laten ons niet leiden door onmogelijkheden en hanteren in alles het principe dat we het eerst vooral over de inhoud willen hebben; Die vorm vinden we er daarna wel bij.

Voor de volledige tekst van onze missie en visie klikt u hier.

Onze uitgangspunten

  • De inhoud is leidend, de vorm is volgend
  • Eigenaarschap
  • Resultaatsaamheid
  • Maatwerk is de standaard

Naar onze dienstverlening

Meer over Novalis:
Voor wie
Onze werkwijze
Missie en visie
Een Novalist – franchise

 

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.