Maatwerk

TRAININGSPROGRAMMA’S

 

Een goede training sluit aan bij de doelgroep en haar leerbehoefte. Daarom leveren wij in de basis maatwerktrainingen, die voorafgegaan worden door een behoefte-analyse. Ook, of misschien wel juist voor ‘standaard’ kennis en vaardigheidstrainingen, geldt dat wij altijd de afweging maken hoe we het trainingsprogramma voor uw doelgroep het best passend kunnen maken. Concreet betekent dit dat wij samen met u als opdrachtgever de leerbehoefte verhelderen en de doelen formuleren.

Met uw wensen maken wij aan onze ‘tekentafel’ een eerste schets, inclusief kostenraming. Na uw akkoord maken we het detailontwerp, inclusief een planning en gaan we over tot de uitvoering. Het ontwikkelen van een maatwerktraining kan in zeer korte tijd plaatsvinden, dat wil zeggen van enkele dagen tot enkele weken, mits de kennis/ inhoud aanwezig is. Onze onderwijskundigen, trainers, trainingsacteurs en coaches zijn alle zeer ervaren, energiek en kennen het werkveld.

Extra aandacht gaat altijd uit naar de borging van de leerresultaten in uw organisatie.

HIGH IMPACT

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gemiddeld slechts 6% van de ‘lesstof’ die tijdens een trainingsbijeenkomst wordt aangeboden, daadwerkelijk beklijft. Daarom gold in het onderwijs lang de slogan ‘de kracht van herhaling’. Wij weten inmiddels dat het niet zozeer de inhoud is, maar de vorm die maakt of iets beter beklijft. Onze aanpak onderscheidt zich vooral in de manier waarin wij onze trainingen aanbieden. Wij creëren een beleving waarbij we maximaal gebruik maken van bij de training passende leermomenten en innovatieve leermiddelen, ruimtes, leercurves, werkvormen en een juiste dosis energie (humor, diepgang, beweging, veiligheid en onverwachte zaken).

REEDS SUCCESVOL UITGEVOERDE MAATWERKPROGRAMMA’S
We hebben al diverse trainingen, workshops en inspiratiesessies ontworpen en uitgevoerd. Een aantal daarvan zijn mogelijk interessant voor meerdere doelgroepen/ organisaties, al dan niet met een aantal context gebonden aanpassingen:

 

Werken in een (politiek) bestuurlijke omgeving;

Voor iedereen die (net) voor of met (lokale) overheidsinstelling samenwerkt.

Inspiratiesessie buiten de (zorg)kaders denken;

Oplossingen die misschien niet altijd zo voor de hand liggen, hoe kom je erop?

Integraal werken;
Hoe realiseer ik het één gezin, één plan- principe in de praktijk?

Resultaatsturing;

Hoe stuur je als wijkteam op resultaten voor je cliënten?

Ondernemen in het sociaal domein;

Hoe beweeg ik mij als (sociaal) ondernemer succesvol in het sociaal domein?

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bel of mail ons dan vooral.

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.