Missie en visie

Onze missie

Novalis, Ontwikkeling & Advies wil op een praktische en concrete manier een betekenisvolle bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van het sociale domein en organisaties in het sociale segment; We willen de wereld een stukje mooier maken. We willen een krachtige en toekomstgerichte transformatie vol beweging en beleving bewerkstelligen binnen het sociaal domein. We werken vanuit een dynamische verbondenheid want met elkaar hebben we veel meer impact. Met elkaar kunnen we dat verschil maken. Daarbij zoeken we een balans tussen de korte termijn oplossing en een lange termijn ontwikkeling op het gebied van zorg & welzijn, onderwijs & opvoeding en participatie.

Onze benadering is persoonlijk en professioneel, terwijl de ontwikkelingen door eigenheid en expertise van een professional worden vormgegeven. Wij onderscheiden ons door een creatieve aanpak en door de verbinding te leggen tussen alle expertise die er al is. Wij gaan ‘het wiel niet opnieuw uitvinden’ als dit niet nodig is. Wij helpen opdrachtgevers ‘anders te denken’ en de praktische vertaalslag te maken.

Onze visie

Wij geloven in maatwerk, waarbij de vraag van de opdrachtgever in zijn eigen context centraal staat. Door verbindingen te leggen tussen goede en slimme oplossingen, ontstaat een nieuwe en unieke aanpak die u helpt uw beoogde doelstellingen te realiseren. Wij hanteren daarbij de zogenaamde ‘Novalistische methode’; Creativiteit en innovativiteit kunnen alleen gestalte krijgen door een bepaalde vrijheid en ruimte. We helpen opdrachtgevers ‘anders te denken’ en maken samen een mooie vertaalslag. We laten ons niet leiden door onmogelijkheden en hanteren in alles het principe dat we het eerst vooral over de inhoud willen hebben; Die vorm vinden we er daarna wel bij.

Novalis, Ontwikkeling & Advies beoogt een daadkrachtig en resultaatgericht optreden en zal altijd zoeken naar de juiste balans tussen korte termijn prestaties en lange termijn effecten. Netwerken, samenwerken, verbinden, toevoegen en loslaten. De juiste balans geeft een nieuw soort dynamiek; De dynamiek van de organisatie van de toekomst.

Naar onze dienstverlening

Meer over Novalis:
Over Novalis
Voor wie
Onze werkwijze
Een Novalist – franchise

 


Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.