Karin Zinger

Yes, ook ik mag mij Novalist noemen!

Na jaren als hulpverlener in de Jeugdzorg gewerkt te hebben heb ik de switch gemaakt naar functies die gericht zijn op ontwikkeling en transformatie. Ik vind het heerlijk om met organisaties te werken aan verbetering van de inrichting van ons zorglandschap of intern bij organisaties tot een verbeterslag te komen. Dit alles om het voor de mensen die afhankelijk zijn van ons zorgstelsel zo klantvriendelijk mogelijk te maken.

Innovatief, buiten kaders denkend, verbindend, gepaard met een dosis humor zijn kenmerken die op bij mij van toepassing zijn. Mijn kennis ligt het meest op het gebied van de Jeugdzorg. Inmiddels heb ik ook veel kennis opgedaan van de WMO en Werk en Inkomen, en heb ik veel kennis m.b.t. het integraal werken binnen deze domeinen. Mijn kennis is dus ook niet meer beperkt gebleven tot het gebied van de jeugdigen maar van -9mnd tot het “graf”.

Ook vind ik het heerlijk om mijn verkregen kennis en vaardigheden in het sociaal domein over te dragen. Om deze reden ben ik samen met Evelien van Opbergen de Novalis Academie aan het ontwikkelen. Onze vernieuwende aanpak op het gebied van trainingen is gericht op de visie: “leren is een continue proces” en “leren in een moderne leeromgeving is leuk!.

Houd dus vooral onze site in de gaten!

Wil je contact met mij? Mail dan naar: k.zinger@novalis-advies.nl of bel naar 06-10118000.

Hopelijk tot snel!
Groet, Karin Zinger

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.