Evelien van Opbergen

Al vanaf dat ik klein was, wilde ik altijd “alles zelf doen” want ik had, zo klein als ik toen was, al mijn eigen ideeën over hoe alles moest. Een eigenschap waarmee ik geboren ben en die nooit meer weg zal gaan. Daarnaast heb ik een onuitputtelijke interesse in mensen en het sociaal domein, van waaruit ik mijn eigen visie ben gaan ontwikkelen en in 2012 als zzp’er aan de slag ging. Zo kon ik invulling geven aan mijn ideeën en een mooie balans met mijn privéleven creëren.

Mijn man, zoon en dochter zijn in alles mijn solide basis, mijn thuis. Ze inspireren mij met hun vragen en lieten mij mijn dromen verwezenlijken. Dat mijn visie en manier van denken zoveel andere mensen zouden inspireren en motiveren had ik toen niet durven dromen. In de loop van de tijd ontmoette ik steeds meer mensen die niet alleen mijn visie deelden, maar ook graag wilden helpen deze verder te ontwikkelen en te concretiseren. Daarmee kwam in 2014 Novalis, Ontwikkeling & Advies tot stand.

Samen met de andere Novalisten is het mijn droom om het sociale domein in beweging te krijgen, te transformeren en continue te helpen door ontwikkelen. Zowel als adviseur naar opdrachtgevers, als intern volg ik altijd de strategie ‘vorm volgt inhoud’. Zo is Novalis dankzij de inzet van iedereen, zo snel, zo’n mooi volwassen bedrijf geworden. Wij denken anders, wij zijn anders.

Hoewel ik ambitieuze dromen heb, ben ik ook een realist; Iemand die op een andere, noem het creatieve of innovatieve manier, kijkt naar de maatschappij, zónder daarbij aansluiting met het hier en nu te verliezen en juist in te spelen op de intrinsieke motivatie van mensen. Ik geloof in de kracht van mensen die, als zij op hun motivatie, talenten en verantwoordelijkheden worden aangesproken, tot bloei zullen komen. Vanuit die basis groei ik zelf, groeit Novalis en groeit het netwerk.

Meer weten over de visie en werkwijze van Novalis? Neem gerust contact met mij op. Wilt u de transformatie in uw organisatie een nieuwe impuls of verder vormgeven, schroom niet en bel me om de mogelijkheden te bespreken. Ik kan u onder andere helpen als adviseur, (project)manager of trainer. Gewoon eens sparren over de uitdagingen waar u en ik voor staan: graag!

Evelien van Opbergen

Tel: 06 – 12 04 57 99

Stuur een e-mail

 


Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.