Opleiding & Ontwikkeling

Mensen leren altijd en overal, soms bewust, soms onbewust.

Om die ontwikkeling verder te stimuleren ontwikkelen wij maatwerkprogramma’s die gebruik maken van beproefde klassieke methoden in combinatie met innovatieve leermiddelen. Zo zijn onze ontwikkelprogramma’s altijd een proces, geen éénmalige bijeenkomst. We gebruiken diverse multimedia om al in het voortraject deelnemers bewust te laten nadenken over het thema en ook ná een trainingsbijeenkomst zullen deelnemers nog met een zekere regelmaat geprikkeld blijven worden. Daarnaast maken wij bij al onze trainingen gebruik van onze online KennisKring, waarin niet alleen handige achtergrondinformatie te vinden is, maar ook de mogelijkheid om ervaringen met andere deelnemers en de trainers te delen en zodoende blijvend van elkaar te leren.

Onze methode genereert hiermee niet alleen meer impact, maar is ook tijd-efficiënter én maakt het leren leuker en direct praktijk-gerelateerd.

Naast de diverse maatwerkprogramma’s bieden wij op diverse thema’s ook open inschrijving trainings & ontwikkelprogramma’s aan. Kijk hiervoor bij ons actuele trainingsaanbod.

hoe-het-begon

Kijk voor meer informatie op NovalisAcademie, of ga direct naar:

Maatwerkprogramma’s

Open Inschrijving

Coaching

 

 

 

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.