Interim (project) management

Heeft u tijdelijk extra handen nodig? Of heeft u een situatie waarvoor een doortastende en resultaatgerichte interim manager nodig is die zich snel kan ‘schikken’ in uw organisatie en tegelijkertijd resultaat levert? Dan bent u bij Novalis aan het juiste adres voor interim management en detachering. Novalis draagt zorg voor bekwame en lerende professionals vanaf Hbo-niveau.

Implementatie

Wilt u een nieuwe werkwijze implementeren, een systeeminnovatie bewerkstelligen of een pilot uitvoeren? Novalis, Ontwikkeling & Advies helpt u vanaf de voorbereidingsfase, tijdens de uitvoeringsfase en uiteindelijk met een adequate borging.

Verandering

Sluit de huidige werkwijze van uw medewerkers niet meer aan bij de veranderingen van deze tijd? Is een cultuuromslag nodig? Novalis, Ontwikkeling & Advies is specialist in gedragsveranderingen binnen organisaties en helpt u om de verandering van binnen uit in te zetten. Wij maken gebruik van diverse beproefde concepten, afhankelijk van uw specifieke situatie.

Interventie & crisismanagement

Kort, snel en resultaatgericht sturen op een (dreigend) probleem? Aan de hand van een quickscan, ontvangt u van ons een advies om snel tot een doeltreffend resultaat te komen.

 

 


Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.