Annemarie Jansen

Mijn naam is Annemarie en met mijn partner en zoontje woon ik sinds eind 2014 in Hardenberg. We zijn echte klussers en eigenlijk altijd bezig in ons huis of dat van anderen. We houden van gezelligheid en genieten graag met familie en vrienden van lekker eten, van een goed glas wijn en van elkaar.

Ik werk graag in een sociale omgeving. Het boeit me wat mensen beweegt, motiveert en inspireert. Ook de interactie tussen mensen onderling vind ik geweldig. Wat ik vooral heel boeiend vind, is dat ieder mens zijn eigen waarheid heeft; een eigen kijk op die situatie die vaak diepgeworteld zit. Wie ben ik om die waarheid onderuit te halen? Als coach houd ik mensen een spiegel voor, laat ze als het ware in het hoofd van een ander naar zichzelf kijken. Waarom reageert de ander zo? Kun je dat begrijpen? Wat zou je daarmee kunnen?

Ik ben me in mijn werk zelf ook continue bewust van alle belangen die er spelen. Door met een brede en integrale blik te kijken naar de mensen en de organisatie, help ik om de best passende oplossingen te vinden voor iedereen. Daarbij steun ik oprecht de basisopstelling van Novalis, Ontwikkeling & Advies; we laten ons niet leiden door mogelijkheden en onmogelijkheden, maar beginnen bij het begin: Wat is nodig? ‘De wijze waarop we dat gaan bereiken, is een vraag van latere orde. Of te wel: de vorm volgt de inhoud.

Mijn manier van werken kun je beschrijven als enthousiast, initiatiefrijk, creatief en dat met een praktische instelling. Problemen zijn uitdagingen. Ik ben een harde werker, een doorzetter en alles wat ik aanpak wil ik tot een succes maken.

Achter de schermen bij Novalis regel en organiseer ik allerlei zaken. Geef het maar aan mij; ik zoek het wel uit, ik regel het wel. Zo kunnen de andere Novalisten zich volledig richten op hun opdracht extern. order good statistics projects here Daarnaast zet ik als Novalist mijn expertise en innovativiteit ook graag in bij opdrachtgevers. Mijn specialisatie ligt binnen het sociaal domein voornamelijk bij de thema’s participatie, opleiding en ontwikkeling. Denk hierbij aan individuele coaching, teamontwikkeling en het organiseren van deze ontwikkelingsmogelijkheden.

Leren is een sociaal proces. Leren is groei. Leren is niet een voorbereiding op het leven, maar het leven zelf.
(John Dewey)

Voor mijn opleiding, werkervaring, vrijwilligerswerk en andere competenties verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn pagina.

Tot ziens?!!

Groet, Annemarie Jansen

Tel: 06 – 16 76 21 01

Stuur een e-mail

 


Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.